Vanhempainyhdistys

Siuron päiväkodin ja eskarin vanhemmat

Siuron päiväkodin ja eskarin vanhemmat toimivat epävirallisena vanhempainyhdistyksenä, joka osallistuu päiväkodin ja eskarin kanssa yhteistyössä erilaisiin tapahtumiin ja tempauksiin. Niiden avulla kerätään rahaa mahdollistaaksemme lapsille retkiä tai muuta toimintaa päiväkodille. Kokoonnumme tarpeen vaatiessa ja kokoontumisissa sovitaan kulloinkin ajankohtaisista asioista ja järjestelyistä. Kokoontumisiin voi osallistua milloin vain, eikä osallistuminen edellytä sen enempää sitoutumista. Päiväkodin puolella yhteyshenkilönä on Tanja Rosmark.

Syksyllä 2015 keräsimme rahaa keräämällä lahjoituksina lastentarvikkeita ja vaatetta kirppikselle, jonka avulla kokosimme pohjakassan. Toisena keräystapahtumana oli osallistuminen Knuutilan joulutorille, jonne sai vapaaehtoisesti lahjoittaa leipoimuksia tai muita kädentöitä. Kuluneen vuoden aikana olemme osallistuneet myös tärkeän aikuisen päivän järjestelyihin sekä toukokuussa järjestettyyn pihatapahtumaan. Nämä tuotot ovat menneet kevätretken, Tampereen joulutorivierailulle sekä keväämmällä teatteriretkeen.

Facebookiin on perustettu suljettu ryhmä päiväkodin ja eskarin vanhemmat –nimellä. Sinne saa halutessaan liittyä. Päivitämme myös tärkeitä asioita sähköpostin avulla, valitettavasti sähköpostipäivittäminen ei ole niin säännöllistä kuin facebookissa. Pyritään kuitenkin, että myös sitä kautta tieto saavuttaisi vanhemmat. Rinkiin on mahdollista liittyä. Laita tällöin sähköpostia heidi.javanainen@gmail.com.